АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ към "ЗЕНИТ 94" ООД е лидер в областта на подбора, обучението, квалификацията и преквалификацията на персонал и управление на човешките ресурси.

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към "ЗЕНИТ 94" ООД организира и провежда професионални и чуждоезикови обучения, обучения на персонал по европейски проекти, дистанционни обучения, тренинги и семинари!

                    

 TRZ I LS


 

За нас

  • 1

Кандидат студентски прием 2018

platforma1

Програмата за обучения с ваучери ще стартира отново през септември 2016г.

Според съобщение на Агенция по заетостта програмата за обучения на заети лица с ваучери ще стартира през месец септември 2016г.

Желаещите да СЕ ОБУЧАВАТ БЕЗПЛАТНО ще могат да се възползват от нея и да се запишат на курсове в Учебен център „ЗЕНИТ“ по ключови компетентности и професионални квалификации.

Предвижда се този път кандидатите за обучение, които са одобрени за ваучер да съфинансират квалификацията си с около 15% от стойността на курса си.

Допустими за обучение са кандидати, които към момента на подаване на документи работят по трудов договор.

Ще се предоставят ваучери за професионални обучения, езикови курсове и и курсове по информационни технологии. Кандидатстването ще подават заявления по електронен път. Очаква се програмата да бъде отворена за подаване на заявления и кандидатстване от физическите лица в началото на септември.